Over ons

Wie zijn wij?

MozaVer verzorgt uw totale badkamerrenovatie. U schetst de badkamer van uw dromen, wij voeren deze voor u uit. We verzorgen zowel het ontwerp, als de coördinatie en de uitvoering van uw project. In alle werken zorgen we voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en uw budget. Dit vinden we zelf zeer belangrijke waarden, die we dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.

Ivan verbruggen

Ivan Verbruggen

Ivan Verbruggen volgde vanaf 2006 een twee jaar durende cursus tegelzetten. Met dit diploma op zak, begon hij in bijberoep met het plaatsen van vloer- en wandtegels. Mozaïek Verbruggen werd geboren. Begin 2008 besloot Ivan zich te specialiseren in mozaïek en volgde hiervoor een specialiseringscursus in Italië. Meer en meer aanvragen voor het plaatsen van tegels en mozaïek kwamen binnen en in 2009 nam hij het risico om hier zijn voltijdse bezigheid van te maken. Met een passie voor het plaatsen van tegels en mozaïek en een oog voor kwaliteit en afwerking, stelde hij zijn klanten steeds tevreden. Na enkele jaren in het vak, viel het hem op dat veel mensen op zoek zijn naar een bedrijf dat niet alleen

het zetten van tegels verzorgt, maar de volledige herinrichting van de badkamer op zich neemt. Hij trok de conclusie dat hij deze opportuniteit niet aan zich kon laten voorbijgaan. Hij volgde daarom een cursus loodgieter en met zijn achtergrond als elektrisch tekenaar en elektricien ging hij de uitdaging aan om volledige badkamers te renoveren. Vanaf dat moment leefde hij voor deze badkamerrenovaties, een branche waarin verschillende vaardigheden vereist zijn en die steeds nieuwe uitdagingen biedt. Op 1 april 2010 werd de eenmanszaak omgevormd tot een bvba. Deze draagt sinds dat moment de nieuwe naam MozaVer bvba. De hoofdbezigheid van MozaVer bvba is tot op heden het renoveren van badkamers, nog steeds met dezelfde passie en oog voor kwaliteit en afwerking als in de beginjaren.

Wat doen we?

meer projecten